Bantningspiller

Bantningspiller är ett alternativ för den som vill gå ner i vikt, men som kanske har svårt att lägga om din livsstil helt och hållet med bra mat och träning. Bantningspiller är tabletter som fungerar aptitnedsättande och tillsammans med nyttig mat och motion kan de få din viktnedgång att få en ordentlig skjuts framåt.

Gå ner 5-10 kg inom någon månad. Gratis konsultation !
Effektiv Fettförbrännare, Prova för 1kr, klicka här !

Bantningspiller fungerar lite olika, beroende på sort och märke. Man kan dela in dem i två olika grupper. Den ena gruppen av bantningspiller fungerar så att de stimulerar dopamin och noradrenalin, vilket minskar din aptit, ökar din förbränning och även ger dig lite mer psykisk energi. Men dessa tabletter säljs inte lagligt i Sverige, eftersom risken att bli beroende av dem är alltför stor. Det är viktigt att du vet vad du köper, så att du inte får fel sort, så att du får en dålig sort som skapar beroende och ger en massa biverkningar. Du bör till exempel inte köpa bantningspiller från USA över nätet, eftersom du då har svårt att kontrollera vad det är du köper. Varianter som är lagliga där är nämligen inte alltid lagliga och godkända här i Sverige. Den andra varianten av bantningspiller påverkar serotoninhalten, vilket också fungerar aptitnedsättande och humörhöjande. Det finns faktiskt också en tredje variant av piller, som står lite för sig själv bredvid de andra två grupperna. Det är läkemedel som blockerar CB1-receptorerna. Det innebär att ditt sötsug och suget för fet mat minskar och därigenom äter du mindre sådant.

En del bantningspiller är klassade som läkemedel, medan andra säljs som hälsokost. Ett exempel på ett välkänt bantningspiller som det säljs mycket av här i Sverige är Lepigen. Det minskar din hunger samtidigt som det ökar ämnesomsättningen och dessutom ökar de din energi. Lepigen innehåller fem olika extrakt från växter som hallon, grönt te och ginseng. Alla växtextrakt samarbetar för att minska till sug på mat och på feta och söta livsmedel. Andra bantningspiller som är populära här i Sverige  är exempelvis Stratzol bantningspiller eller  sådana som innehåller äppelcidervinäger. Studier har nämligen visat att äppelcidervinäger minskar det glykemiska indexet i maten.

samtidigt som det ökar fettförbränningen och förlänger mättnadskänslan. Xenical är ett läkemedel som verkar genom att minska mängden fett som kroppen kan ta upp. Det påverkar inte aptiten, men istället passerar ungefär 30 procent av fettet i maten direkt genom tarmen utan att brytas ner. Det betyder att detta fett inte kommer att lagras på kroppen.

Övervikt och fetma är något som allt fler drabbas av. I takt med att detta blir ett problem för många människor så märker företagen att det finns ett intresse i att skapa produkter som hjälper människor att gå ner i vikt. En del är skeptiska mot bantningspiller, men det är inte bra för kroppen att vara överviktig och därför kan bantningspiller ändå vara ett bättre alternativ än att fortsätta vara överviktig.

Eftersom många av de olagliga bantningspillren från USA och andra främmande länder ofta ger biverkningar så är det bra att rådgöra med en expert innan du beställer. En dietist eller läkare kan ge dig information om olika bantningspiller och rekommendera en sort som passar just dig. Olika bantningspiller är nämligen effektiva och hjälper olika människor, det finns inget perfekt bantningspiller som passar alla och gör så att alla som äter det går ner i vikt. Ibland får du pröva sig fram bland olika sorter för att hitta ett som passar just dig.