Lepigen

Lepigen är ett bantningspiller som är tillverkat av hundra procent naturliga ingredienser. Det finns inga kemiska, syntetiska eller konstgjorda ämnen alls tillsatta, utan pillren innehåller bara växtextrakt. De gör att du kan gå ner i vikt eftersom de bränner fett och minskar hungern.

Gå ner 5-10 kg inom någon månad. Gratis konsultation !
Effektiv Fettförbrännare, Prova för 1kr, klicka här !

Lepigen påminner om ett välkänt bantningspiller som har det förvillande lika namnet Letigen. Men dessa två piller skiljer sig åt. Letigens verksamma ämnen är framförallt efedrin och koffein. Båda är kända för att ha aptitdämpande och fettförbrännande egenskaper. Men i Letigen är dessa två ämnen är syntetiskt framställda. I Lepigen är också koffein och efedrin verksamma ämnen, men skillnaden är att de är utvunnet på naturlig väg, genom örter. Det betyder att du slipper få i dig syntetiska och konstgjorda ämnen och dessutom är effekten av ämnena koffein och efedrin mycket starkare när de är utvunna på naturlig väg.

Lepigen innehåller alltså naturligt efedrin som är utvunnet ur örten Ma-Huang. Efedrin har funnits i Kina i över fem tusen år och det används fortfarande. Till Europa kom det 1924 och då ursprungligen som astmamedicin. Idag används det bland annat i hostmediciner. Lepigen innehåller även koffein, något som är vattendrivande och uppiggande. Koffeinet är inte heller tillverkat på syntetisk väg, utan kommer av växten Guarana som innehåller fem gånger mer koffein än till exempel kaffe. Både efedrin och koffein minskar alltså aptiten och ökar fettförbränningen.

När du äter Lepigen så minskar alltså din aptit med upp till tio procent. Det gör förstås att du äter mindre mängd mat. Eftersom Lepigen innehåller efedrin så bränner du mer kroppsfett. Efedrin påminner nämligen av kroppens egna adrenalin, som är ett ämne som aktiveras vid fara. Om du blir hotad eller en fara närmar sig så ökar blodtrycket så att blodet rusar fram snabbare genom kroppen och blodet levererar oxygen till kroppscellerna. Kroppscellerna använder fett och oxygen för att producera energi. När du äter Lepigen får du alltså mer energi, vilket gör att du lättare förbränner fett. Efedrin påverkar också kroppens varningssystem på ett annat sätt. När en fara hotar och varningssystemet vaknar till liv så stängs en del funktioner av i kroppen, till exempel hungern och suget efter sötsuget. Eftersom efedrin skapar liknande känslor, så kommer alltså din aptit att minska och även suget efter fet och söt mat kommer att minska. När du äter mindre och samtidigt ändå förbränner mer än vanligt så kommer du att gå ner i vikt.

Om du vill testa Lepigen så är det bra att tänka på att inget bantningsmedel är något dundermedel som gör att du går ner i vikt utan att kämpa det minsta. Bantningspillren är tänkta att vara ett komplement till att äta mer hälsosamt och motionera. Du får alltså störst effekt om du äter nyttigt och motionerar samtidigt som du tar Lepigen. Ät mindre pasta, potatis, godis och skräpmat och ät istället mer grönsaker, bönor och linser. Annars kan det bli så att du går upp i vikt så fort du slutar med Lepigen, och det vill du väl inte. En varaktig viktminskning kräver att du lägger om din kost och att du motionerar regelbundet, till exempel genom promenader.